Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Säkra kortbetalningar


Utbildning
         
    utrub


   
   

PMC silverlera kan användas på otroligt många sätt. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser. Men för att behärska materialet och se möjligheterna behöver du en handledning i några omgångar. Det går inte att lära ut allt i ett koncentrat. Elever som gått ett par, tre kurser arbetar snabbare, enklare och man ser att tekniken inte sätter gränser på samma sätt som för en nybörjare. Det är ett roligt skäl att gå en silverlerakurs.
Du kan även skapa i brons och koppar med Brons- och Kopparlera på ett liknande sätt som silverlera.
Vi arbetar även mycket med glas både i glasfusing och pärlmakeri.
Du får mer information om kurser på
PMC Akademin
.

Utbildning finns ända fram till nivån att bli 
instruktör. I samarbete med studieförbund eller privata ateljéer kommer allt fler orter att kunna erbjuda kurser. Just nu finns utbildning på mer än 25 orter i Sverige. 


Några siktar på att använda sina kunskaper för att göra smycken för eget behov, till vänner och bekanta, men många planerar att skapa för att sälja, även på professionell nivå. Det kan vara i kombination med annat hantverk, mode eller enbart inom smycketillverklig. Vi hjälper till. Fråga alltid om det är en PMC certifierad lärare som undervisar. Du vill ju få ut så mycket som möjligt för din tid och dina pengar.


Utbildning och smyckeskurser finns i våra egna lokaler i Stockholm och Uppsala, PMC Akademin, men också på många andra orter i Sverige. Vi har utbildat och samarbetar med certifierade lärare som undervisar i egen ateljé eller via något studieförbund. Vill du veta vart det finns en certiifierad lärare, se mer information på PMC Akademin eller emaila oss på gaby.pmc@telia.com.


Du kan gå en prova-på-kurs eller en steg 1, för att känna efter om materialet passar dig. Då betalar du inte för några verktyg. Du får låna dessa.

Varje kurs ger dig nya tekniker och för närvarande har vi 24 olika kurser 
som handlar om att tillverka smycken av silverlera, fusat glas, emaljering, brons, koppar, stål, lampworking, silvertrådsarbete m.m.Om detta låter formellt och inte så spännande så är verkligheten motsatsen. Det verkar som alla elever verkligen har njutit av vad de åstadkommit och varit mycket nöjda med vad de gett sig in på.
Se Elevkommentarer.

Välkommen du också!

Besök vår nya service. Vi har lagt till ett val på hemsidan www.pmcakademin.se som heter Lärocenter. Där finns en hel del svar och mer kommer. Klicka här för att komma dit.

   
         
         

Nyhetsbrev
Inställningar
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Aktuellt just nu
Startpaket emaljering... Det följer med en handledning på svenska som vi skr...
1 669,00kr
Emaljblommor blandade... Det är handgjorda små emaljblommor som involverar m...
268,00kr
Sticka med vax för at... Stickan har ett wax som gör det lätt att plocka upp...
39,00kr
Populärt / Nytt
Reklam
Copyright © PMC Sverige